Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 91 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Komunat e Tiranës / Ferje (Fsh.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Tokë
Sipërfaqja 5000 m2
Çmimi 75.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Toke per shitje ne fshatrat e Tiranes, 2500m2 eshte me dokumentacion te rregullt dhe pjesa tjeter ne proces te berjes dokumentacionit.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 5236 herë