Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 200 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Hamallaj / Hamallaj
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Tokë
Sipërfaqja 5500 m2
Çmimi 192.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Shitet toke buze rruges kryesore 2 km larg qe te con ne plazhin e hamallajt ose rezidences vala mar. prona ka SIP.5500 m2. ka Aktin e marjes ne pronsi qe ne 90 dhe certefikata e pronsis ne proces del se shpejti Cmimi 35 euro m2 i diskutueshem Osé nderrohet me apartamente ne tirane me marveshje.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 3801 herë