Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 186 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Gjiri Lalezit / Durres
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Tokë
Sipërfaqja 6340 m2
Çmimi 110.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Shitet toke pergjate rrugesper te Gjiri i Lalezit. Toka ka nje siperfaqe prej 6340 m2, 500 m2 prej te ciles truall ndertimi. Prona zoteron çertifikate te rregullt hipotekore. Mbi kete prone jane ndertuar disa godina me siperfaqe totale ndertimi (stalla dhe depo) prej 300 m2, pasi ka funksionuar si ferme per rritjen e bagetive. Prona ka akses direkt ne rruge dhe ofron kushte optimale per zhvillimin e bizneseve agroblektorale, por edhe per ndertimin e resorteve turistike. Kjo prone shitet per arsye emigrimi me nje çmim prej 110.000 euro. Ju mund te jepni oferten tuaj duke na tel ne nr 0693019885.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 2262 herë