Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 176 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Durrës / Gjiri Lalëzit
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Tokë
Sipërfaqja 5000 m2
Çmimi 500.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Ne plazhin e bukur te gjirit te Lalezit, prane detit dhe ne buze te perroit te Tarinit, shitet toke me siperfaqe 5000 m2, e cila eshte e pajisur me çertifikate te rregullt pronesie. Duke qene ngjitur me perroin i cili derdhet drejt e ne det, kjo toke ofron kushte te persosura per investim ne fushen e ndertimit dhe turizmit.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 3023 herë