Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 317 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Myslym Shyri (Tek) / Shyqyri Bërxolli (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 180 m2
Çmimi 108.000.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Dyqan per shitje I pershtatshem per aktivitete te ndryshme, tek tregu Cam. Ndodhur ne katin zero te nje ndertimi te ri dhe ne zone te mire. Dyqani ka lartesi 4-5 metra.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, PL. Eurocol, K.1, Ap.6
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 1257 herë