Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 315 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Rr. Durrësit / Mihal Duri (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 39 m2
Çmimi 90.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Shitet dyqan ne rrugen Mihal Duri, Tirane. Dyqani ka sip 39 m2 dhe disponon dokumenta te rregullta hipotekore, cmimi i diskutueshem.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 1683 herë