Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 301 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Zogu i Zi (Sheshi Karl Topia) / Zogu i Zi (Pranë)
Gjendja Me Qera
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 700 m2
Çmimi 5.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Ambiente per qera te pershtatshme per cdo lloj aktiviteti, ndodhur ne nje zone me shume vizibilitet. Ambientet jane organizuar ne tre kate te lidhura me shkalle dhe ashensor, perkatesisht nga 230 metra per kat. Perfshihen ne cmim edhe 20 vende parkimi ne katin -2 te te njejtit pallat. Per me shume informacion na kontaktoni!
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, PL. Eurocol, K.1, Ap.6
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 1346 herë