Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 270 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Sheshi Avni Rustemi / Pazari i Ri (Pranë)
Gjendja Me Qera
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 248 m2
Çmimi 2.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Ambiente per qera te pershtatshme per zyra, per biznese private, per call centre, per klinika etj. Te ndodhura ne katin e dyte te nje pallati te ri, me pamje nga te tre anet, ne nje zone me shume vizibilitet dhe dukshmeri.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, PL. Eurocol, K.1, Ap.6
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 1605 herë