Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 264 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Unaza / Ferit Xhajko (Rr.)
Gjendja Me Qera
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 268 m2
Çmimi 2.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Shitet dhe jepet me qera Ambjent me siperfaqe 268 m2. Ambjenti zoteron çertifikate te rregullt hipotekore. Ky ambjent ofron kushte shume te favorshme per biznese te ndryshme, buze rruges kryesore, me fasad Xhami. cmimi eshte 2000 euro me qira ne muaj dhe 2000 euro per m2 per shitje.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 1909 herë