Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 261 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Don Bosko (Lagje) / Don Bosko (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 320 m2
Çmimi 450.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Shitet nje dyqan ne rr. Don Bosko, dyqani ka nje lartesi prej 3.5 m. Ky dyqan ka dy hyrje ne anen lindore ne rrugen don bosko, dhe kater hyrje tjera nga ana perendimore. Momentalisht ky dyqan eshte i dhene me qera dhe sherben si Klinike. Dyqani zoteron certifikate te rregullt hipotekore. Vendodhja e dyqanit eshte 200 metra para Filantos.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 2684 herë