Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 247 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Rr. Elbasanit / Shkolla e Baletit (Pranë)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 140 m2
Çmimi 300.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Prane shkolles se baletit te rr. Petro Nini Luarasi, shitet nje dyqan 140 m2. Dyqani ndodhet ne ane te rruges dhe ofron kushte shume te mira per lloje te ndryshme biznesesh. Dyqani ka punime cilesore, eshte i rikonstruktuar totalisht dhe i pajisur me sistem aspirimi, kondicionere dhe tavolina e karrige per bar kafe. Aktualisht eshte i dhene me qera 700 euro ne muaj. Dyqani ka çertifikate te rregullt pronesie dhe shitet per arsye emigrimi. Gjithashtu ofron kushte per ndertim ne pjesen e siperme te saj. Shitet me nje çmimi prej 300.000 euro.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 2716 herë