Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 245 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Rr. Elbasanit / Shkolla e Baletit (Pranë)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 250 m2
Çmimi 238.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Perballe minibashkise 1 dhe 2, brezi i dyte i pallateve, shitet nje ambient 250 m2 ne gjysem lartesi, me emertimin njesi ne çertifikaten e pronesise. Njesia ka lartesi 2.7 m, ka dy banjo, ndriçohet me dritare ne drejtim jug-perendim, dhe aktualisht funksionon si OJQ. Ky ambient eshte shume i pershtatshem per depo farmaceutike, laborator, studio, etj. Kjo njesi shitet me nje çmim prej 238.000 eurosh i diskutueshem.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 2559 herë