Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 243 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Don Bosko (Lagje) / Don Bosko (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 80 m2
Çmimi 144.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Ne rr. Don Bosko, mbrapa restorant Gjelit, ne nje kompleks pallatesh me punime shume cilesore, shitet nje dyqan 80 m2 ne katin e pare e pershtatshme per klinike, farmaci etj. Dyqani eshte i pajisur me çertifikate te rregullt hipotekore dhe shitet me nje çmim prej 144.000 euro i disktueshem.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 2608 herë