Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 229 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Tregu Elektrik - M. Grameno (Lagje) / Petro Nini Luarasi (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 340 m2
Çmimi 250.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Shiten 2 ambiente 170 m2 secila, ne rr. Petro Nini prane tregut elektrik. Ambientet jane te lidhura ndermjet tyre me nje ashensor te dedikuar, pasi eshte menduar dhe pergatitur per klinike mjeksore duke ofruar dhe kushtet perkatese. Keto ambiente orientohen nga veri-perendimi dhe ndodhen buze rruges, ato jane te pajisura me çertifikate te rregullt pronesie, dhe shiten te dyja per 250.000 euro.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 2472 herë