Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 167 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Ali Demi (Lagje) / Ali Demi (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 500 m2
Çmimi 60.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Toke per shitje e ndodhur ne Shkoze prane Kryegjyshates, e mjaftueshme per nje shtepi private apo dicka te ngjashme, me drita, uje dhe rruge deri te toka por qe eshte e pashtruar. Me dokumentacion te rregullt.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 4085 herë