Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 365 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Myslym Shyri (Tek) / Ish.Eksp. Shqipëri Sot (Pranë)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 2+1
Sipërfaqja 105 m2
Çmimi 142.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Kati 9 Ortientimi Lindje Viti i ndertitmit 2002 2 banjo Gjendja e apartamentit e mire Gjendja e pergjithshme e pallatit e mire Me ashensor Afer me shkollen P.Budi Prane Ekspozites Shqiperia Sot dhe me stacionin e unazes Me hipoteke
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit GjejProna
Telefon 042269790
Celular 0682040640
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejprona@gjejprona.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 4924 herë