Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1832 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Paskuqan / unaza e madhe
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 1+1
Sipërfaqja 67 m2
Çmimi Kontaktoni
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim KEMI APARTAMENTE TIPOLOGJI TE NDRYSHME ME PAMJE NGA LINDJA DHE JUG PERENDIMI, NA KONTAKTONI PER NJE CMIM KLERINGU
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 126 herë