Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1795 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga F. Mjekësisë - Sh. Bashkuar (Lagje) / Shkolla Bashkuar (Pranë)
Gjendja Me Qera
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 2+1
Sipërfaqja 99 m2
Çmimi 30.000 LEK
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Apartamenti eshe ndertim 12 vjecar. Buze rruges kryesore. Me termo izolim nga brenda. Dushi Lavastovilja dhe Soba shume cilesore. Frigoriferi dhe lavatricja normale. kati i dyte banimi drejtimi perendim. Dhoma e gjumit ka nje kolone. Dritaret plastike me hapje nga siper aksesoret e dusheve cilesore
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 1204 herë