Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1596 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Tirana e Re (Lagje) / Blv. Gjergj Fishta 2 (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 2+1
Sipërfaqja 107 m2
Çmimi 97.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Apartamente per shitje, te ndodhur ne nje pallat te ri prane ish parkut te autobuzave (NESHRAKU), ne kete pallat ka disa apartamente 1+1 me siperfaqe 81m2 kati 9, 78m2 kati 4-5, gjithashtu dhe 2+1 me siperfaqe 87m2 kati 5, 107m2 kati 9, 109m2 dhe 126m2, orientimet e apartamenteve jane nga jugu ose nga veriu, me perjashtim te dy apartamenteve te cilet jane me orientim nga Jug-Lindja dhe Jug-Perendimi. Planimmetrite e apartamenteve jane shume te rregullta dhe maksimalisht te shfrytezueshme, seili disponon certifikate pronesie. Pjesa e brendeshme e apartamenteve eshte lene pa perfunduar me qellim qe te perzgjidhen materialet sipas deshires se pronarit qe do ta bleje kete prone. Cmimi shume i mire, 900E/m2 dhe i diskutueshem ne varesi te menyres se pageses.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 2700 herë