Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1443 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Ali Demi (Lagje) / Ali Demi (Rr.)
Gjendja Me Qera
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 2+1
Sipërfaqja 98 m2
Çmimi 300 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Apartament 2+1 per Qera i ndodhur prane fushes Ali Demit (fillimi i Rr. Idriz Dollaku), ndodhet ne katin e 5-te jo te fundit, ndertuar dhe mobiluar me cilesi, disponon panel diellor. Per me shume na kontaktoni.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, PL. Eurocol, K.1, Ap.6
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 1714 herë