Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1288 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Rr. Kavajës 2 (21 Dhjetori - H. Turizmi) / Rr. Kavajës 2
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 3+1
Sipërfaqja 170 m2
Çmimi 165.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Ne rr. Kavajes tek pallati i Globe, shitet nje apartament 3+1 ne katin e dyte te banimit, qe funksionon si zyre. Apartamenti ka punime te nje cilesie te larte, dhe eshte i pajisur dhe me sistem ngrohje-ftohje. Ky apartament orientohet nga Jug-Lindja, dhe eshte i ndriçuar pjesen me te madhe te dites. Disponon çertifikate te rregullt hipotekore, ofron mundesi shume te mira per klinike, laborator, zyre, depo por edhe si shtepi banimi. Shitet me nje çmim prej 170.000 euro.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 3316 herë