Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1244 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Rr. Kavajës 1 (Qendër - 21 Dhjetori) / Rr. Kavajës 1
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 2+1
Sipërfaqja 95 m2
Çmimi 100.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Apartament per shitje i ndodhur ne nje pallat te viteve '90, kati 2, 95m2, i pershtatshem per banim dhe per biznes ndodhet, me orjentim nga rruga.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit GjejProna
Telefon 042269790
Celular 0682040640
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejprona@gjejprona.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 1441 herë