Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1188 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Tirana e Re (Lagje) / Margarita Tutulani (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 3+1
Sipërfaqja 100 m2
Çmimi 110.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Ne rr. Margarita Tutulani shitet apartament 3+1, 100 m2 ne katin e pare te nje pallati ekzistues. Apartamenti eshte i pajisur me çertifikate te rregullt hipotekore, dhe ne pjesen e ballkonit ka nje hapesire 30 m2 si kopesht te rrethuar e cila eshte ne funksion te prones.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit GjejProna
Telefon 042269790
Celular (067) 204-0640
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejprona@gjejprona.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 3219 herë