shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 289 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Rr. Elbasanit / Rr. Elbasanit
Gjendja Me Qera
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 110 m2
Çmimi 900 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Apartament-zyre per qera, i ndodhur ne katin e dyte teknik, i perbere nga 3 ambjente dhe koridori me madhesi te konsiderueshme, dhe nje tualet, pozicionohet ne nje nga zonat me te kerkuara ne Tirane per zyra prane TVSH, ose prane Liceut Artistik. Lehtesisht e identifikueshme, zyra eshte shume komode, cmimi i neguciueshem.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, PL. Eurocol, K.1, Ap.6
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 297 herë