shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 280 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Rr. Mine Peza / Rr. Mine Peza
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 30 m2
Çmimi 75.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Dyqan per shitje, prane Prokurorise se Tiranes, ndodhet ne katin e pare te nje pallati te para viteve '90, dyqani eshte i ndare ne dy ambjente dhe banjo. Aktualisht perdoret per zyre. Disponon dokumentacion te rregullt.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, PL. Eurocol, K.1, Ap.6
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 987 herë