shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 278 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Medreseja -Tregu (Sh. H. I. Dalliu) / 4 Dëshmorët (Rr.)
Gjendja Me Qera
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 140 m2
Çmimi 1.700 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Bar-Kafe per qera, ndodhet ne nje kompleks te mire ne katin 0 (perdhe), Bari eshte totalisht i mobiluar, ne gjendje pune per disa vite, ambjent te brendshem te mbyllur por gjithashtu dhe ambjent te jashtem te hapur, ndodhur prane nje shkolle te mesme.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi 069 20 30 130
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, P. Eurocol, K.1, Ap. 1
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 291 herë