shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 248 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga 9 Katëshet - Prokuroria / Kostandin Kristoforidhi (Rr.)
Gjendja Me Qera
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 350 m2
Çmimi 2.750 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Bar-Restorant per qera, i ndodhur ne katin e pare (kati 0) ne nje pallat te ri, ne qender te Tiranes, ka nje siperfaqe prej 270 m2 te brendshme, dhe rreth 80m2 ambjent te jashtem dhe ndihmese, eshte prej vitesh ne gjendje pune, totalisht i mobiluar per te vazhduar pune direkt sapo te meret me qera.Eshte i pershtatshem per te organizuar evente nga me te ndryshme, gjithashtu dhe i pershtatshem per sherbim ditor. Me nje cmim shume te mire prej 8E/m2
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi 069 20 30 130
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, P. Eurocol, K.1, Ap. 1
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 523 herë