shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 236 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Rr. Kavajës 1 (Qendër - 21 Dhjetori) / Bogdanëve (Rr.)
Gjendja Me Qera
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 142 m2
Çmimi 1.600 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Dyqan per qira i ndodhur ne nje zone te mire, te qete dhe te qendrueshme per biznese prane Rr. Kavajes, dyqani ka nje siperfaqe prej 142 m2, brenda ka nje zyra te vogel dhe tualet, ambjentit mund ti bashkengjitet dhe nje siperfaqe tjeter prej 75m2 (11E/m2), i pershtatshem per zyra, dhe ambjente sherbimi te ndryshme.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi 069 20 30 130
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, P. Eurocol, K.1, Ap. 1
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 530 herë