shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 479 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Laprake / Rr. Durrësit 2
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 3+1
Sipërfaqja 120 m2
Çmimi 72.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Apartament per shitje,ka vend per parkim(prane rruges) kati i 6 banimi dhe i 8 si ndertese nga 15 kate ndertese. Dritare me grila, dyer te reja, gatimi i ndare me duralumin, me kondicioner, me hipoteke dhe ashensor tek kryqezimi i spitalit ushtarak.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit GjejProna
Telefon 042269790
Celular (067) 558-7488
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejprona@gjejprona.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 9130 herë