shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1595 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Tirana e Re (Lagje) / Blv. Gjergj Fishta 2 (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 1+1
Sipërfaqja 71 m2
Çmimi 70.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Apartament per shitje, i ndodhur ne nje pallat te ri prane ish parkut te autobuzave (NESHRAKU), ne kete pallat ka disa apartamente 1+1 me siperfaqe 81m2 kati 9, 78m2 kati 4-5, gjithashtu dhe 2+1 me siperfaqe 87m2 kati 5, 107m2 kati 9, 109m2 dhe 126m2, orientimet e apartamenteve jane nga jugu ose nga veriu, me perjashtim te dy apartamenteve te cilet jane me orientim nga Jug-Lindja dhe Jug-Perendimi. Planimmetrite e apartamenteve jane shume te rregullta dhe maksimalisht te shfrytezueshme, seili disponon certifikate pronesie. Cmimi i diskutueshem ne varesi te menyres se pageses.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, PL. Eurocol, K.1, Ap.6
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 870 herë