shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1518 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Qytete te tjera / Lushnje
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 1+1
Sipërfaqja 75 m2
Çmimi 22.500 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Shitet apartament 1+1 ne qytetin e Lushnjes ne bulevardin e Palmave ne rr. Loni Dhamo. Apartamenti eshte ndertim i ri, ndodhet ne katin e katert te banimit. Apartamenti perbehet prej soxhornos, dhomes se gjumit dhe tualetit dhe ka nje siperfaqe prej 75 m2. Ky apartament zoteron çertifikate te rregullt hipotekore dhe shitet me nje çmim prej 300 ?/m2 i diskutueshem.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit GjejProna
Telefon 042269790
Celular (067) 558-7488
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejprona@gjejprona.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 1086 herë