shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1494 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Blloku (Zonë) / Ibrahim Rrugova
Gjendja Me Qera
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 2+1
Sipërfaqja 116 m2
Çmimi 1.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Ne rr. Ibrahim Rrugova, zona e bllokut prane selise se kompanise celulare PLUS, jepet me qera nje apartament luksoz ne katin e dyte te nderteses. Apartamenti eshte i mobiluar ne menyre moderne, ka nje organizim shume te mire, dhe perbehet prej soxhornos ose dhomes se pritjes, zoteron dy dhoma gjumi me siperfaqe te konsiderueshme dhe plot drite natyrale, dy tualete, si dhe ambiente te tjera ndihmese. Apartamenti ofrohet me afat te gjate, dhe ne varesi te periudhes se qendrimit ka hapesire per diskutimin e cmimit.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit GjejProna
Telefon 042269790
Celular (067) 558-7488
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejprona@gjejprona.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 448 herë