shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1487 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Braka (Lagje) / H.Hysen Dalliu (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 1+1
Sipërfaqja 79 m2
Çmimi 99.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Apartamente per shitje Prane Prokurorise se Tiranes. Ndodhur ne katin e katert, peste, gjashte dhe shtate te nje pallati te sapo perfunduar. Perbehen nga nje dhome gjumi, dhome ndenje bashke me aneks, korridore, ballkone te orientuar ne lindje, veri, jug dhe perendim, tualete me dritare. Apartamentet kane siperfaqe te ndryshme duke filluar nga 70 metra e lart, njeri ka tarrace prej 50 metra. Apartamentet kane ndricim natyal ne te gjitha ambientet. Aktualish pa certifikata pronesie.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, PL. Eurocol, K.1, Ap.6
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 1227 herë